Köpa Ren (REN)

Ren är den nativa krypton i protokollet vid namn RenVM. Ren finns på Ethereums blockkedja. Krypton har många användningsområden då det är ett decentraliserat och ett obegränsat virtuellt maskinprotokoll. Visst lät det svårt? Ingen fara! Efter denna artikel kommer du helt och hållet förstå vad Ren är och varför det kan vara en bra investering.

Projektet är fokuserat runt Ren som sagt, men hela Ren protokollet i sig har stora möjligheter av växa gradvis hela tiden då den fyller ett tomrum inom DeFi. Det Ren gör är att möjliggöra cross-chain. Cross-chain betyder att krypto kan användas och skickas över till andra blockkedjor. Detta möjliggör att tillgångar kan flytta sig smidigt och enkelt mellan olika blockkedjor.

Detta blir alltså en kompatibilitet av tillgångar mellan olika plattformar och blockkedjor på en smidigt sätt, vilket gör DeFi bättre, då det kan erbjudas tillgångar på ett lättare sätt. Ren i sig är ett ganska avancerat protokoll, i alla fall för någon ny till krypto. Enkelt sagt möjliggör Ren att tillgångar kan flyttas från en blockkedja till en annan. Detta löser många svårigheter som funnits mellan blockkedjor.

Hur köper man Ren?

Ren (REN) finns på följande handelsplattform:

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Varför ska man köpa Ren?

Ren fungerar som ett program som kan appliceras på andra plattformar och projekt som kan behöva tillgångar på ett snabbt och smidigt sätt. Detta för att ge en smidig upplevelse för de som använder plattformen.

Om en platform, alltså en decentraliserad applikation använder sig av Ren, så följer även Rens smart kontrakt med. Detta blir alltså smidigt för plattformen som vill använda sig av Ren dessutom. Ren möjliggör tillgångar mellan blockkedjor som aldrig förr, och öppnar dessutom med det, nya möjligheter inom DeFi för många projekt och olika kryptovalutor. Ren hjälper alltså hela ekosystem att existera och utvecklas med tillgångar som annars ej funnits där.

Kryptovalutan Rens mål var att just att fixa kompatibilitet mellan blockkedjor och coins/tokens, vilket de verkligen lyckats med. Just nu finns en kompatibilitet mellan Binance Smart Chain (BSC) och Ethereum. De olika kryptovalutorna som stöds och kan användas på de plattformar som använder Ren är Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC) och DogeCoin (DOGE). Det kommer integreras flera kryptovalutor gradvis.

Rens huvudnät startades upp för lite mer än ett år sedan och detta möjliggör det vi just pratat om. Alltså att låta tillgångar flytta sig mellan olika blockkedjor. De tillgångar som finns och kan användas mellan de två olika blockkedjorna är döpta såhär renBTC, renDOGE, att det står ren innan möjliggör att dessa kryptovalutor kan finnas i DeFi sammanhang då de tillhör Rens protokoll. Detta skapar goda chanser till avkastning i olika kryptovaultor som annars ej kan finnas i DeFi. Detta ökar användningsområdena för diverse kryptovalutor att växa ännu mer, samtidigt som det gynnar Ren.

Ren kan användas på många olika plattformar för att få avkastningar i diverse olika kryptovalutor igenom staking och farming. Om man bara vill få belöningar i Ren så kan man även driva en darknode. Detta kräver dock en större investering och datakunnighet. Det krävs 100 000 REN att starta upp en darknode. En darknode får belöningar i Ren när någon använder möjligheten att skicka kryptovaluta mellan blockkedjorna.

Sammanfattning

Ren som krypto växer i och med att dess användningsområden växer. Ren har revolutionerat DeFi och andra kryptovalutor. Tack vare Ren så kan icke smartkontrakt kompatibla kryptovalutor finnas inom DeFi sammanhang som dessutom kan användas cross-chain. Ren gör så att andra kryptovalutor växer tillsammans då dessa kryptovalutor får fler användningsområden. Ska man investera i Ren, så bör man helst använda sig av Ren i DeFi sammanhang för att få en extra bra avkastningsmöjlighet.

Rasmus

Kryptoentusiast som sysslat med krypto runt fyra år. Även skribent på en utländsk kryptoplattform som tillhandahåller den senaste informationen om krypto. Inriktad på DeFi, airdrops, giveaways och andra liknande möjligheter där man kan bli tilldelad krypto gratis.