Om oss

Kryptobull skapades för att hjälpa alla som är intresserade av att köpa kryptovalutor att komma igång enkelt.

Vi som ansvarar för sidan har mångårig erfarenhet av kryptohandel. Vi testar alltid alla kryptobörser och krypto casinon innan vi gör våra guider eller recensioner. Detta för att skapa så bra innehåll som möjligt för dig som besökare.

Vårt mål är att informera och utbilda om krypto på ett lättsamt, enkelt och lättförståeligt sätt.

Vi hoppas att när du lämnar vår sida att du ska kunna mer om krypto än vad du gjorde innan du besökte oss.

Lycka till med din kryptohandel!

Vi har uppmärksammats av

Vi som skriver på sidan

Christofer

Har sysslat med nätverk och handlat med krypto och andra investeringar i ungefär 3 år. Provat det flesta olika investeringar på marknaden med både framgång och förlust. Mitt motto är alltid att våga satsa annars vinner man inget. Men sista inte mer än vad du kan förlora

Alexander

En kryptonybörjare med tidigare ekonomierfarenhet. Företagsekonom i grunden, jobbar numera med säkerhet inom statlig myndighet.
Bitcoin är och förblir nummer ett i kryptovärlden enligt mig. Tätt följt av Ethereum som ska bli spännande att följa. Porten in till kryptovärlden var, som för så många andra, certifikat på Bitcoin och Ethereum. Detta övergick ganska snabbt till att man skaffade sin första wallet och började köpa ”riktig” valuta.

Johan

Mångårigt kryptointresse med seriös kryptohandel i över fem år. Ser kryptomarknaden som en börs där alla har tillgång till all fakta och data. Gillar mindre tokens och coins och handlar gärna på Binance Smart Chain för att hitta guldkorn innan alla andra gör det. Detta resulterar ofta i lite för hög risk men även höga vinster när allt klaffar.

Även stort intresse för börsen och finansmarkanden i övrigt. Bakgrund inom ledarskap och försäljning. Gillar Cardano lite extra mycket och hänger alldeles för mycket på Telegram.

Eddie

En tidigare kryptoamatör som redan år 2016 köpte sina första mynt som i sin tur utvecklats till en kryptonörd. Student i dagsläget men spenderar övrig tid på att lära mig om, investera i och tradea krypto. Storinvesterare i Cardano, där jag tror på stordåd i framtiden. Tidig investerare i projekt som BNB, ETH & SOL vilket lett till en utveckling som bara har gjort att intresset ökat.

Oskar

Nybörjare inom krypto som fortfarande svär emellanåt över att man inte investerade tidigt i Bitcoin. Frilansande copywriter på dagtid, studerar krypto och letar efter de hetaste investeringsmöjligheterna på fritiden. Sysslar även med gammal hederlig daytrading utöver att investera i krypto. Tycker att det är sjukt spännande att följa nya valutor i sin utveckling. Favoriter är bl.a Ethereum och Algorand som jag tror stort på inför framtiden.

Rasmus

Kryptoentusiast som sysslat med krypto runt fyra år. Är även skribent på en utländsk kryptoplattform som tillhandahåller den senaste informationen om krypto. Är främst inriktad och håller på med DeFi (decentraliserade applikationer) inom olika blockchains så som Binance Smart Chain (BSC), Polygon (MATIC) och Fantom (FTM). Fiskar mycket information om airdrops, giveaways och andra liknande möjligheter där man kan bli tilldelad krypto gratis. I det stora hela gillar jag de nya möjligheterna som blockchainteknik medför. Både för samhällets vidareutveckling och investerare.

Joakim

Ständigt sökande efter de bästa möjligheterna till att skapa passiv inkomst genom krypto, med fokus på Decentralized Finance (DeFi). I grunden företagare och frilansande musiker som söker att kunna fokusera på det som jag tycker är givande i livet, och på min familj. I DeFi såg jag möjligheter att skapa passiva pengaflöden – med målet att slippa ta fler skitjobb helt enkelt! DeFi är ett sätt att skapa helt nya och decentraliserade ekonomiska flöden. På så vis kan vi tjäna pengar på ett liknande sätt som banker tjänar pengar idag! Superspännande tycker jag. Det tycker inte bankerna. Men jag tror inte det finns några politiska eller finansiella krafter som kan sätta stopp för den fantastiska samhällsutveckling vi ser med krypto. Vi är lyckligt lottade som är så tidigt investerade.