Köpa Zcash (ZEC)

Om du letar efter en kryptovaluta som är specialiserad på anonymitet och integritet så är Zcash ett väldigt bra alternativ. Zcash är faktiskt en av de mest kända kryptovalutorna gällande anonymitet tillsammans med Monero. Vid en transaktion kan du själv som användare välja typ av nivå av anonymitet du vill ha.

Innan Zcash skapades fungerade mestadels de olika kryptovalutorna som Bitcoin vid transaktioner. Informationen fanns där, tillgängligt för alla. Hur mycket kryptovaluta som byttes ut, skickades och adresserna som fick ta emot transaktionerna. Allt detta kunde man hitta på blockkedjan.

Så även om du kanske uppmärksammar att människor använder kryptovalutor för anonymitet, är så ofta in fallet. Transaktioner kan, och ibland även kopplas, tillbaka till individer som gjort transaktioner, vare sig av företag, regeringar eller skurkaktiga användare.

Zcash lanserades 2016 och erbjöd en högre grad av anonymitet genom att införa skyddade adresser, som var utformade för att kryptera transaktions- och adressdata som lagrats i blockkedjan.

Zcash låter användaren välja vilken nivå av anonymitet de vill ha, och erbjuder två typer av adresser: transparenta adresser och skyddade adresser.

Hur köper man Zcash (ZEC)?

Zcash finns på följande handelsplattformar:

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Du kan välja att köpa Zcash med BTC eller ETH.

Du kan även investera i Zcash via Skilling:

Bästa CFD-mäklaren

60+ kryptovalutor

Investera direkt

Låga avgifter

Öppna konto med BankID

Varför ska man köpa Zcash?

Zcash är unik i det fallet att den har en väldigt hög nivå av anonymitet. Detta gör den till ett bra val när du vill ha en väldiversifierad kryptoportfölj. I takt med att kryptomarknaden mognar tror många att Zcash kommer att bli ett alternativ att räkna med på grund av just detta.

Sammanfattning

Zcash är en kryptovaluta som specialiserar sig på anonymitet och integritet. Intresset är stort för Zcash och vi ser flera stora e-handlare som tar emot Zcash som betalningsmedel. Är du ute efter att vara anonym på nätet eller letar efter en kryptovaluta att diversifiera din kryptoportfölj med är Zcash ett givet val!

Källor:

https://z.cash/

Johan

Har handlat krypto i över sju år. Provat de flesta handelsplattformar som finns och sitter därmed på en gedigen kunskap över vad du ska tänka på när du väljer sida att handla krypto på nätet.