Recension av Skilling: Supersmidig CFD-kryptomäklare

Skilling är en modern CFD-mäklare som gör det enkelt att investera för alla. De erbjuder handel med flera olika produkter, inklusive kryptovalutor, vilket gör dem till ett attraktivt val för kryptoentusiaster.

Är Skilling reglerat?

Ja, Skilling är reglerad av både CySEC och FSA, vilket ger dig som handlare trygghet. Denna reglering säkerställer att Skilling följer strikta riktlinjer för handel, vilket skyddar dig som handlare.

skämrdump från skillings kryptosida

Kryptohandel på Skilling

Skilling erbjuder en spännande plattform för kryptovalutahandel. De har ett brett utbud av kryptovalutor tillgängliga, vilket ger dig möjligheten att diversifiera dina investeringar. Deras plattform är designad för att vara enkel att använda, vilket gör det lätt för nybörjare att komma igång.

Skillings handelsplattformar

Skilling erbjuder fyra olika plattformar. Skilling Trader, cTrader, MetaTrader 4. och Skilling Copy Dessa plattformar är användarvänliga och anpassade för både nybörjare och erfarna handlare. Du kan välja den plattform som bäst passar dina handelsbehov.

Skilling Trader

Skilling Trader erbjuder en användarvänlig och intuitiv plattform för handel med kryptovalutor och andra finansiella instrument. Plattformen är utformad för både nya och erfarna handlare, vilket gör det enkelt att övervaka marknader och göra affärer med några få klick.

cTrader

cTrader är känd för sin avancerade teknik och djupgående analysverktyg. Den är idealisk för handlare som söker detaljerad marknadsinsikt och möjligheten att genomföra komplexa handelsstrategier. Dess användarvänliga gränssnitt kombinerar funktionalitet med effektivitet.

MetaTrader 4

MetaTrader 4 är en av de mest populära handelsplattformarna för kryptovalutor och forex. Den är känd för sin robusta teknik, anpassningsbara gränssnitt och ett brett utbud av handelsverktyg. Plattformen är lämplig för både nybörjare och erfarna handlare som vill ha tillgång till omfattande analysverktyg och automatiserade handelsfunktioner.

Skilling Copy

Skilling Copy är en social handelsplattform som möjliggör för användare att kopiera handelsstrategier från erfarna handlare. Detta gör det enklare för nya investerare att komma igång, eftersom de kan lära av andras erfarenheter och beslut. Plattformen erbjuder en transparent översikt över olika handlares resultat, vilket underlättar för användare att välja vem de vill följa. Med Skilling Copy kan användare diversifiera sina investeringar och dra nytta av kollektiv kunskap inom handelscommunityt.

Snabba affärer – Skillings specialitet

Skilling är kända för sina snabba orderutföranden. Detta är särskilt viktigt för kryptovalutahandel, där marknaden kan förändras snabbt. Deras snabba utförande säkerställer att du kan dra nytta av marknadens rörelser i realtid.

Insättningar och Uttag med BankID hos Skilling

Att öppna ett konto hos Skilling är enkelt och säkert med BankID. Du kan snabbt sätta in och ta ut pengar, vilket gör hela handelsprocessen smidig och effektiv.

skärmdump från skillings utbildningsmaterial

Utbildning och support

Skilling erbjuder utbildningsmaterial som hjälper dig att förstå handel bättre. Deras kundsupport är tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa dig med eventuella problem du kan stöta på.

Skillings mobilapp

Skillings mobilapp erbjuder samma funktioner som desktop-versionen. Det innebär att du kan handla och övervaka dina investeringar var du än är, direkt från din mobil. Supersmidigt när du ska hålla koll på kryptomarknaden!

Sammanfattning

Skilling är en utmärkt mäklare för dig som vill handla kryptovalutor. Deras enkla kontoöppning med BankID, användarvänliga plattformar och utbildningsmaterial gör dem till ett bra val för både nybörjare och erfarna handlare.

CFD:er är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 82% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Johan

Har handlat krypto i över fem år. Provat de flesta handelsplattformar som finns och sitter därmed på en gedigen kunskap över vad du ska tänka på när du väljer sida att handla krypto på nätet. Stort intresse för mindre coins och tokens.