Köpa Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) är en blockkedjeplattform med huvudfokus på överföringshastigheter, låga kostnader och miljövänlighet. Med dessa saker i åtanke så siktar Avalanche på att erbjuda en skalbar blockkedja, som inte offrar varken decentralisering eller säkerhet i utbyte mot skalbarhet. Efter sin lansering 2020 så klättrade Avalanche snabbt i popularitet och är idag en av de mest populära blockkedjorna och kryptovalutorna. Flera olika kryptovalutor tävlar om att erbjuda den allra snabbaste lösningen, och Avalanche är en seriös deltagare i tävlingen. Den valuta som används på Avalanches nätverk är AVAX, och används för samtliga uppgifter i nätverket.

En stor anledning till den ökning av popularitet som Avalanche sett, under en relativt kort tid, beror på de snabba överföringshastigheterna de erbjuder. Denna uppnås genom att de använder sig av hela tre olika blockkedjor i bakgrunden, detta gör att överföringar hanteras blixtsnabbt. Detta är en väldigt modern teknologi som få andra blockkedjor och kryptovalutor använder sig av. Faktum är att för bara ett par år sedan så var en sådan teknologi rent önsketänkande. Alla blockkedjor inom Avalanche gör dock inte samma sak, istället så specialiserar sig varje blockkedja på en enskild uppgift. Majoriteten av kryptovalutor använder sig enbart av en blockkedja, som då tar hand om samtliga uppgifter vilket är enklare, men också vanligtvis resulterar i längre överföringstider.

Hur köper man AVAX?

AVAX finns på följande handelsplattform:

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Du kan även investera i AVAX via Skilling.

Bästa CFD-mäklaren

60+ kryptovalutor

Investera direkt

Låga avgifter

Öppna konto med BankID

Varför ska man köpa AVAX?

Den främsta anledningen till att folk väljer att köpa AVAX är att Avalanche är en oändligt skalbar blockkedja som använder sig av modern teknik för otroliga resultat. Teknologin utvecklas dock ständigt och folk försöker ständigt att hitta nya, mer effektiva lösningar. Men i nuläget så tycker många att AVAX och Avalanche är en lösning som kan hålla för framtiden. Eftersom att de använder sig av tre olika blockkedjor och skapar undernätverk så finns det i teorin ingen gräns för hur stor skalbarhet Avalanche faktiskt har. Detta är varför många väljer att investera i AVAX, då man anser att dess skalbarhet kommer att räcka för att de ska bli större än exempelvis Bitcoin och Ethereum. Detta är dock inget som varken vi eller Avalanche garanterar, faktum är att det är just det som gör krypto så spännande. Möjligheterna.

Den andra anledningen till varför många väljer att köpa AVAX är för att Avalanche har utvecklats till mycket mer än bara en blockkedja och en kryptovaluta. Faktum är att det finns ett helt ekosystem av applikationer och användningsområden inom Avalanche som sträcker sig långt. Man erbjuder, utöver decentraliserad finansiering, även lösningar åt större företag och regeringar, stort stöd för NFTs, men även spel och musik. Slutresultatet är ett modernt ekosystem som fortsatt utvecklas mer och mer. Med hjälp av Avalanche Bridge så kan du även flytta över andra kryptovalutor till Avalanche enkelt och smidigt. Många ser detta som ett tecken på en ljus framtid och väljer därför att investera i AVAX och Avalanche som helhet.

Sammanfattning

Avalanche är en blockkedja som i grunden består av tre olika blockkedjor med olika uppgifter. Detta gör att överföringar hanteras blixtsnabbt och att skalbarhet inte är något problem inför framtiden. Den huvudsakliga kryptovalutan är AVAX och används för samtliga användningsområden för Avalanche. Med fokus på hastighet och skalbarhet så är Avalanche en blockkedja som har siktet inställt på framtiden, och att där vara en ledande kraft. Allt detta gör att många ser Avalanche som en lovande investering, och spänt väntar på att se vad framtiden har att erbjuda.

Källor:

https://www.avax.network/

Oskar

Daytrader som är nybörjare inom krypto. Svär emellanåt över att han inte investerade tidigt i Bitcoin. Copywriter på övrig tid. Studerar krypto och letar efter de hetaste investeringsmöjligheterna på fritiden.