Köpa My Neighbor Alice (ALICE)

my neighbor alice

My Neighbor Alice – Multiplayer-spelet med kryptovaluta!

My Neighbor Alice är en kombination av två trevliga saker. Multiplayerspel och kryptovaluta. Kan det bli bättre? Tror inte det.

Spelet går ut på att bygga saker på din virtuella landplätt som du köper och att interagera med andra spelare genom att köpa och sälja items (non fungible tokens = NFTs) mellan varandra. Enligt skaparna av spelet så ska detta vara ett perfekt spel både för den inbitne kryptofantasten såväl som den glada spelentusiasten. Byteshandel och försäljningen av NFTs kommer vara en central roll i spelet. Man kommer kunna köpa en bit mark på olika öar och även andra in-game items såsom byggnader, djur, dekorationer eller varför inte en ny hatt till din avatar?

Spelmässigt går det att jämföra med ett spel som heter Animal Crossing, i alla fall enligt utvecklarna själva. Däremot kan man tycka att det är en salig blandning mellan olika spel såsom Minecraft och The Sims. Men vi på Kryptobull.se är, å andra sidan, inga experter på multiplayer-spel och har aldrig spelat Animal Crossing. Så här bör utvecklarnas ord väga tyngre.   

Varför ska man köpa My Neighbor Alice (ALICE)?

In-game valutan eller Token kallar de för ALICE, detta är alltså detta som för in spelet in i krypto-världen, då denna valuta kan handlas för ”IRL” också. Valutan lanserades på Binance Launchpad i mars 2021, och har handlats i stora volymer sedan dess. Inte helt ovanligt att man ser valutan på ”top perfomers of the day” på olika exchanges.

Grundarna då, vilka är det, tänker ni? Jo faktum är att bakom denna blivande succé står ett svenskt bolag, Antler Interactive, som har en VD som kommer ifrån finansbranschen. Att ett spelföretag anställer en ekonom/finanshaj till VD hör kanske inte till vanligheterna, men när man har planer på att blanda multiplayer med krypto så kan jag tycka att det är ett utmärkt val!

Hur köper man My Neighbor Alice (ALICE)?

ALICE finns på följande handelsplattformar:

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Sammanfattning

My Neighbor Alice är ett nytänkande multiplayer-spel som tar kryptovärlden till spelens fantastiska värld. Genom att på ett subtilt och snyggt sätt blanda in krypto i ett spel kan man få ännu fler människor att intressera sig för kryptovärldens magi, denna magi som vi alla har blivit förtrollade av.

Nu är ni självklart supertaggade på att sätta er vid datorn och börja spela MNA på en gång, men tyvärr får vi vänta lite. Spelet i sin helhet lanseras inte förrän våren 2022, men varför inte passa på att ladda på med lite ALICE redan nu!

Källor:

https://www.myneighboralice.com/

Alexander

En kryptonybörjare med tidigare ekonomierfarenhet. Företagsekonom i grunden, jobbar numera med säkerhet inom statlig myndighet.