Köpa Kadena (KDA)

Kadena är en kryptovaluta som skapades för att erbjuda lösningar på de problem som många andra kryptovalutor har stött på. Saker så som att erbjuda kostnadsfria transaktioner för företag, skalbarhet och hög säkerhet gör det till en stark kryptovaluta inför framtiden. Många förutspår att Kadena kan bli den nya Ethereum och alltså bli en grundpelare på kryptomarknaden, detta främst på grund av att valutan är skapad med skalbarhet i åtanke vilket gör att den stortrivs på en global nivå. Detta då Kadena är en av de få kryptovalutorna som har en fullständigt decentraliserad infrastruktur vilket ytterligare stärker säkerheten.

Kadena erbjuder även sin egen blockkedja vid namn Kadena Chainweb, som i dagsläget är den snabbaste blockkedjan i världen. Detta genom kapaciteten att hantera cirka 480.000 transaktioner i sekunden. I framtiden så är målet för Kadena Chainweb att kunna hantera upp till en miljon transaktioner i sekunden vilket kommer att ytterligare revolutionera Kadena som valuta, men även kryptomarknaden som helhet.

Utöver detta så finns ytterligare fördelar med Kadena genom saker som mining då man inte behöver gå genom så kallade ”mining-pools” som ofta annars tar en del av vinsterna från mining. Detta då de som väljer att syssla med mining av Kadena själva kan välja vilka noder som de vill använda sig av vilket tar bort centraliseringen av ”pool servrarna” som de ofta kallas. Alla dessa saker tillsammans gör att Kadena är en kryptovaluta för framtiden, som många experter menar kan komma att bli ett hushållsnamn på samma skala som Bitcoin eller Ethereum inom några år.

Hur köper man Kadena?

Kadena finns att köpa på följande handelsplattformar.

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Varför ska man köpa Kadena?

Den största anledningen till att köpa Kadena i dagsläget är för att investera i valutan, i hopp om att valutakursen ska skjuta i höjden inför framtiden. Som med alla investeringar så finns det så klart både risker och för- och nackdelar som gör att det inte är för alla. Många experter menar att Kadena kommer att öka i värde inför framtiden tack vare saker så som den integrerade skalbarheten, fördelar med mining av Kadena, samt den planerade uppgraderingen av hastigheten för transaktioner i dess blockkedja Kadena Chainweb. Mycket vittnar därför om att Kadena har en ljus framtid både som blockkedja och kryptovaluta, men alla investeringar har sina risker.

Världen av kryptovalutor är något oförutsägbar ibland, vilket är varför många anser den vara så pass spännande. Detta är något som definitivt är värt att ha i åtanke när det gäller att investera i relativt nya valutor inför framtiden. För dig som inte är rädd för att ta risker så kan därför Kadena visa sig vara en utmärkt investering som kan löna sig stort.

Sammanfattning

Kadena är en kryptovaluta som även erbjuder en blockkedja vid namn Kadena Chainweb. Valutan förutspås att fortsätta att öka i värde inför framtiden, dels på grund av fördelarna som dess blockkedja har att erbjuda. Blockkedjan är nämligen den snabbaste på marknaden i dagsläget och har ytterligare uppgraderingar planerade som effektivt kommer att fördubbla antalet transaktioner som kan hanteras per sekund.

Kadena är utformat från start för att vara en global kryptovaluta vilket bevisas genom bland annat den integrerade skalbarheten, kostnadsfria transaktioner för företag och den fullständigt decentraliserade infrastrukturen. Experter menar därför att Kadena kan komma att bli ett allt vanligare namn inom kryptovärlden under kommande år.

Källor:

https://kadena.io/

Oskar

Daytrader som är nybörjare inom krypto. Svär emellanåt över att han inte investerade tidigt i Bitcoin. Copywriter på övrig tid. Studerar krypto och letar efter de hetaste investeringsmöjligheterna på fritiden.