Köpa Holo (HOT)

Holo (HOT), är en kryptovaluta som har ett stort ekosystem under sig med sin blockkedja Holochain. Holo är just nu den temporära krypton som såldes av utvecklarna av Holochain och stödjer då Holochain under hela tiden projektet är under utveckling från testnet till mainnet. När mainnet nås har projektet nåt sitt mål men såklart kommer utvecklingen av Holochain fortsätta hela tiden. När detta händer kommer man då kunna ”swapa” sina Holo tokens mot Holofuel, som då kommer bli drivkraften för Holochain. För att förstå värdet av Holo, så måste vi förstå vad målet är med projektet och även lite om dess blockkedja och ekosystem.

Hur köper man Holo?

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Varför ska man köpa Holo?

Så vad är Holo, vad är målet med kryptovalutan och hur fungerar det? Målet är att uppnå en form av distribuerat internet som är decentraliserat. Där Holochain fungerar som en bro mellan applikationerna och internet. Holochain fungerar då som en P2P (Peer-to-Peer) marknad för hosting av applikationer, där privatpersoner kan låna ut sin datorkraft och hosta (vara värd) för applikationer eller webbsidor på Holochain. Gentemot detta tjänar man då Holofuel. Privatpersoner kan såklart även hyra datorkraft på Holofuel för att ha sin applikation på Holochain. Detta skapar ett decentraliserat internet där alla applikationer är drivna av människor som faktiskt hyr ut sin datorkraft, vilket då också blir ett distribuerat internet. Tänk dig ungefär Blocket som är en tjänst för privatpersoner där man kan sälja och köpa, ungefär så fungerar Holochain om nu Blocket dessutom hade drivits av privatpersoner som upprätthållit dess funktion.

Tjänst och vision

Holochains tjänst och vision är verkligen nåt som kommer rätt om tiden. Om det är något det pratas väldigt mycket om, är det just hur privatpersoners information läcker ifrån företag trots att de lovar säkerhet kring just detta. Dessutom som många vet så är internet inte helt fritt idag utan mycket material blockeras och tas bort och detta kompenserar ju väldigt mycket på bland annat yttrandefriheten som är något vi ska ha rätt till. Övervakning, spårning och insamling av data sker av bland annat myndigheter och företag trots ständiga lovord om att detta ej ska ske. Allt detta kan försvinna med den modell som Holochain faktiskt erbjuder om ett distribuerat internet. Bara detta gör Holo till en suverän investering.

Övervakning, spårning och insamling av data sker av bland annat myndigheter och företag trots ständiga lovord om att detta ej ska ske. Allt detta kan försvinna med den modell som Holochain faktiskt erbjuder om ett distribuerat internet. Bara detta gör Holo till en suverän investering.

Holochain har inte än nått mainnet fullt ut än. Detta verkar ske någon gång under 2022 och detta är nog bara en fördel ur investeringssynvinkel. För när Holochain väl når det och man faktiskt kan ta del av ett distribuerat internet till fullo kommer nog fler se dessa fördelar. Förmodligen kommer nog priset stiga rätt kraftigt då. Dessutom så finns det rum för en enorm skalbarhet för Holochain utan att varken kompromissa på hastighet eller säkerhet.

Sammanfattning

Att köpa Holo kan ha många fördelar när man ser de fördelar dess tjänst faktiskt har. De löser många av de problem vi idag ser med internet. Holo tar även sitt mål längre än många andra projekt som bara söker ett decentraliserat internet, då Holo söker ett distribuerat internet som med automatik blir decentraliserat också. Dessutom finns även möjligheter med en engångsinvestering att tjäna Holofuel. Det är att köpa HoloPort som är en liten box i storleken av en router som man kopplar in. Den är förinstallerad med all programvara och anpassad för Holo network. Men den så kan man då vara värd för applikationer och tjäna Holofuel. Man kan just nu sätta upp sig på deras väntelista för att kunna beställa en sådan inom snar framtid på store.holo.host. Man kan även installera programvaran på sin vanliga dator för att agera värd o tjäna Holofuel. Detta kan ju dock göra så att annan användning av din dator blir delvis eller helt kompenserad, därför kan det va lättare att använda sig av en HoloPort, som gör sitt jobb 24/7 i det tysta.

Innan Holo faktiskt når mainnet, kan detta va en riktigt bra investering. För lyckas de med sitt mål finns det oändligt många möjligheter. Detta blir då ett skapande av ett helt nytt internet fri från många av de problem dagens internet har. När man precis som ovan enkelt utrycker vad de vill lösa och vad då slutprodukten blir av detta, ser man det sanna värdet av Holo.

Källor:

https://www.holochain.org/

https://holo.host/

Rasmus

Kryptoentusiast som sysslat med krypto runt fyra år. Även skribent på en utländsk kryptoplattform som tillhandahåller den senaste informationen om krypto. Inriktad på DeFi, airdrops, giveaways och andra liknande möjligheter där man kan bli tilldelad krypto gratis.