Köpa CELO (CELO)

CELO är huvudvalutan i blockkedjesystemet med samma namn. Syftet med CELO som blockkedja är att göra det enklare och smidigare att köpa och sälja krypto. Detta är något som de uppnår genom att man använder sig av sitt telefonnummer för att skicka och ta emot betalningar. Detta gör att det är otroligt användarvänligt då i stort sett alla människor i västvärlden idag har en mobiltelefon. Bakom projektet ligger bland annat grundarna av webbhotellet GoDaddy och en chef på Google. Det är med andra ord inga amatörer eller hobbyister som ligger bakom systemet eller valutan.

Som med många andra liknande valutor så ligger värdet i CELO som kryptovaluta, i dess roll i blockkedjan med samma namn. När du är ägare av CELO som valuta, så får du nämligen vara med och bestämma om framtiden för CELO som blockkedja. Desto mer av valutan du äger, desto mer får du vara med och bestämma. Något som är värt att ha i åtanke är dock att även om det låter lovande och kanske verkar vattentätt så är det en relativt ny kryptovaluta. Det är därför en bra idé att verkligen tänka igenom allt och att ta sig en närmare titt på valutan och vad som påverkar värdet innan man gör en investering.

Sjävla blockkedjan är uppbyggd på liknande sätt som Swish, fast med decentraliserad valuta snarare än att vara kopplad till din bank. Och vi är väl alla medvetna om hur snabbt det blev en del av ordförrådet att säga ”jag swishar dig”, kanske är detta nästa steg? Om det skulle bli så att det slår igenom på en global nivå, på liknande sätt som Swish i Sverige, som gör det enkelt och smidigt att köpa och sälja krypto, så är det svårt att säga hur mycket valutan kan klättra i värde. Det är lätt att tänka sig ett scenario då denna typ av teknologi snabbt kan bli en godkänd betalmetod inom många olika typer av tjänster, och mellan vänner och familj.

Det finns alltså rejäl potential i CELO, men det är även viktigt att komma ihåg att kryptovalutor i detta stadie snabbt kan bli instabila, innan de cementerar sin plats som en av de ledande valutorna. Tack vare att CELO som valuta har sin egen blockkedja i ryggen så finns det mycket som talar för dess framgång. Att köpa och sälja krypto har blivit allt enklare på senare tid, men många människor har fortfarande ingen aning om hur man bär sig åt eller vart man börjar. Att det äntligen finns en kryptovaluta och blockkedja med fokus på mobil användning skulle alltså kunna göra det mer utbrett med krypto och investeringar, inte bara i CELO utan även inom andra valutor.

Hur köper man CELO?

CELO finns att köpa på följande handelsplattformar.

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Varför ska man köpa CELO?

Den största anledningen för att köpa CELO är att man då får vara med och bestämma i blockkedjan med samma namn. Du får vara med och fatta beslut så som nätverksuppgraderingar och liknande saker. Som vi nämnde ovan så är det mängden CELO du innehar som avgör just hur viktig din röst blir. Men utöver detta så kan CELO visa sig vara en riktigt bra investeringsmöjlighet. Det är en valuta som sakta men säkert klättrar uppåt och den bakomliggande teknologin är lovande. Att göra det enklare att köpa och sälja krypto med hjälp av sitt telefonnummer kan hjälpa krypto att slå igenom ytterligare hos människor som inte är insatta i nuläget.

Att investera innan teknologin slår igenom ordentligt skulle därför kunna resultera i en skapligt vinst. Risken med att investera tidigt är dock att många faktorer skulle kunna påverka projektet negativt, vilket i sin tur skulle kunna få priset på CELO som valuta att sjunka. Men sägen att ”vill man vara fin får man lida pin” är verkligen något som stämmer vid investeringar i denna typ av valutor. Risken finns absolut där, men vinsterna skulle kunna bli riktigt stora för dig som investerar i CELO vid rätt tidpunkt.

Sammanfattning

CELO är huvudvalutan i ett blockkedjesystem med samma namn. Att inneha valutan ger dig möjlighet att vara med och påverka framtiden för blockkedjan, samtidigt som det är en utmärkt investeringsmöjlighet. Trots att det finns många tecken som talar för att CELO har en ljus framtid, så är det sällan så lätt som det verkar. Det är en lång väg till toppen, en väg som lätt kan påverka värdet av CELO som valuta på ett negativt sätt.

För dig som har is i magen så kan alltså CELO vara en klockren investeringsmöjlighet i det långa loppet om allt går som planerat, särskilt du som handlar i större volymer. Sammanfattningsvis så är det ändå en kryptovaluta i slutet av dagen, och vi är alla väl medvetna om att de kan ta trappan upp, och hissen ned, så att säga. Med det sagt så är det helt klart en lovande teknologi som kan gå riktigt långt med rätt utförande.

Källor:

https://celo.org/

Oskar

Daytrader som är nybörjare inom krypto. Svär emellanåt över att han inte investerade tidigt i Bitcoin. Copywriter på övrig tid. Studerar krypto och letar efter de hetaste investeringsmöjligheterna på fritiden.