Köpa BlocksSpace (BLS)

Gillar du att sätta dina kryptovalutor i arbete och skapa passiv inkomst? BlocksSpace har skapat en helt unik plattform där du kan tjäna både BNB och deras egen token BLS genom passiv inkomst. De flirtar även med play-2-earn och har egna NFTs. Projektet är under ständig utveckling och det händer nya grejer varje månad. Fortsätt läs om det kanske mest intressanta projektet just nu på Binance Smart Chain.

Hur köper man BlocksSpace?

BlocksSpace köps enklast via Pancakeswap. För att köpa BlocksSpace behöver du en mjukvaruplånbok, jag rekommenderar MetaMask som jag tycker fungerar bäst.

Din plånbok behöver sedan vara laddad med BNB som du köper enkelt på Binance.

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Tjäna BLS

Du kan också, istället för att köpa BlocksSpace tokens, vara med att skapa en NFT och på så sätt tjäna in BLS. Det här är ett helt nytt koncept som är riktigt häftigt. För att börja tjäna BLS på BlocksSpaces plattform behöver du göra följande:

1000Blocks logo liten

Tjäna BLS passivt – så här gör du

 1. BNB i din MetaMaskplånbok

  Se till att du har laddat din plånbok med lite BNB. Detta krävs för att köpa in sig på plattformen.

 2. Besök 1000blocks.space

  Surfa in på deras hemsida – 1000blocks.space. Anslut där sedan till deras dApp, klicka på ”LAUNCH DAPP”.

 3. Skapa blocks

  Du kommer då till deras dashboard där du kan välja mellan olika ”spaces”. De har olika regler så se till att läsa på innan du köper dina blocks. Välj ett av de olika ”spaces” och markera sedan ett par rutor. Klicka igenom transaktionen.

 4. Tjäna BLS

  Har allting gått som det skulle så ser du nu i dashboarden att det tickar in BLS hela tiden. Grattis! Du tjänar nu BLS helt passivt.

Stakea dina BLS för att tjäna BNB

När du efter ett par timmar känner att du vill plocka hem lite BLS kan du enkelt föra över dessa till din MetaMask genom att klicka på ”HARVEST”. Dessa BLS har du möjlighet att stakea i deras ”SPACE VAULT”. De kommer då att generera BNB under hela tiden då har de stakeade. Du kan när du vill avbryta och få tillbaka dina BLS.

Space Apes

Space Ape

BlocksSpace har nyligen släppt sina Space Apes, deras egna NFTs. Dessa Space Apes ska i framtiden kunna ge fördelar i deras nya Space-03 som snart kommer att lanseras. Exakt vilka fördelar de kommer att ge, det vet vi inte än. Men det är sagt att det kommer att bli stor skillnad att använda sina Space Apes framöver.

Varför ska man köpa BlocksSpace?

Väljer man att bara köpa BLS så tror jag att det kommer bli en riktigt bra investering på sikt. De har ett utvecklarteam som bryter ny mark och ständigt hittar på nya funktioner för att locka nya investerare och användare.

BlocksSpace vänder sig också till många andra tokens och plattformar på BSC för att skapa mer intresse till deras plattform. Dessa hittar du enkelt i deras launchpad under ”EXCLUSIVE SPACES”.

Sammanfattning

Genom att köpa, eller tjäna BLS genom att köpa blocks, så är du med i en revolutionerade plattform som sticker ut inom kryptovärlden. BlocksSpace har bara funnits i ett par månader och de har redan lyckats hitta på nya och spännande sätt att engagera investerare på. Olika former av stakeing, farming och till och med NFTs som har ett väldigt spännande syfte i framtiden gör att jag tror på BLS. Som alltid, gör din egen analys och läs mer på deras hemsida och Medium.

Källor:

https://1000blocks.space/

https://1000blocks.medium.com/

Johan

Har handlat krypto i över sju år. Provat de flesta handelsplattformar som finns och sitter därmed på en gedigen kunskap över vad du ska tänka på när du väljer sida att handla krypto på nätet.