Binance recension – en kryptobörs att lita på (nu i Sverige!)

Binance är en grym plattform för kryptohandel. Den har allt från enkla köp till avancerade funktioner som margin trading. Binance är inte bara enkel och snabb, den har också ett enormt utbud av kryptovalutor. Plattformen är lätt att använda, och med snabb verifiering och suverän kundtjänst blir det mångas första val för att köpa och sälja kryptovalutor.

Varför vi tycker Binance är den bästa kryptobörsen:

  • Binance Sverige erbjuder en mångsidig plattform för handel med kryptovalutor och andra finansiella tjänster
  • Användarvänligt gränssnitt och mobilapp som underlättar för både nybörjare och erfarna handlare
  • Snabb verifieringsprocess och professionell kundtjänst för att förbättra användarupplevelsen.

Information om Binance i Sverige

Binance är en riktigt kryptogigant. Här kan du handla över 350 olika kryptovalutor som bitcoin och ethereum. Plattformen passar både för nybörjaren och du som vill ta din kryptohandel eller trading till nästa nivå.

Avgifterna då? Låga. Oftast bara 0,1% per transaktion. Det är bra för din plånbok.

Insättningar och uttag? Mycket flexibla. Använd både riktiga pengar som sek, dollar, euro, och krypto. Du kan starta med så lite som 10 dollar, cirka 110 kronor.

Två gränssnitt finns. Enkelt för nybörjare och avancerat för de proffsiga. Oavsett ditt kunskapsnivå, här finns alla verktygen du behöver.

Binance gör allt rätt. De erbjuder kryptohandel enkelt, billigt och flexibelt. Det är därför många väljer Binance för att handla kryptovalutor.

Binance app

Innan vi tar oss vidare måste jag bara gå igenom Binance mobilapp som är sjukt bra. Den gör att du kan handla kryptovalutor direkt från din mobil. Jag använder själv appen dagligen och kan intyga att den är enkel att använda och utföra transaktioner på.

Appen har en mängd olika funktioner som gör det enkelt att övervaka och hantera sina investeringar. Till exempel kan jag använda den för att:

  • Handla många olika kryptovalutor, inklusive bitcoin, ethereum, BNB och mycket mer
  • Följa de senaste priserna och marknadstrenderna för valda kryptovalutor
  • Sätta upp prisvarningar för att bli meddelad om marknadens rörelser
  • Göra insättningar och uttag i både krypto och fiatvalutor
  • Utföra säkra och snabba transaktioner med hjälp av QR-koder

Säkerheten i Binance app

Ett annat viktigt inslag i appen är dess säkerhetsfunktioner. Appen kräver att du anger din personliga PIN-kod för att låsa upp den och har även autentisering med Google Authenticator för att du ska kunna säkra ditt konto.

Appen finns tillgänglig för både iOS och Android och kan hittas i AppStore eller Google Play. Ladda hem idag och upplev en enklare handel med krypto!

köpa krypto på binance

Handla kryptovalutor med Binance

Verifiering och registrering

På Binance startar du med att skapa ett konto. Det är enkelt. Fyll i e-post och lösenord, och voilà, du får en bekräftelsekod. Fler steg kan tillkomma om du vill handla mer. Här finns en komplett steg-för-steg guide för hur du skapar konto och handlar kryptovalutor på Binance.

Handelsvolym

Binance är stort, riktigt stort. Över 350 kryptovalutor och 120 miljoner användare. Du kommer aldrig ha problem med att köpa eller sälja.

Kostnader och avgifter

Låga. Bara 0,1% per handel. Och om du handlar med terminer blir det ännu billigare. Bra för alla, nybörjare som proffs.

Uttag och insättning

Transaktioner är snabba och säkra. Många betalningssätt finns, och du känner dig trygg. Allt sköts med hög säkerhet.

Skaffa konto på den bästa kryptobörsen för svenskar!

Pengar och valutor på Binance

Binance är inte bara stort, det är mångsidigt. Här kan du handla både med vanliga pengar som svenska kronor, euro och dollar, och massor av kryptovalutor. Låt oss dyka in i detaljerna.

Vill du köpa bitcoin med svenska kronor? Inga problem. Binance fixar handel mellan krypto och vanliga valutor som SEK, EUR och USD. Det gör det lätt för dig att växla mellan din lokala valuta och krypto.

Populära kryptovalutor? Jodå, de stora namnen finns:

Men Binance stoppar inte där. Här hittar du också ”altcoins”, eller mindre kända kryptovalutor, som kan piffa upp din portfölj.

Gillar du risk och spänning? Då har Binance terminskontrakt. De är inte bundna till en specifik valuta men låter dig spekulera i flera.

Binance ger dig ett smörgåsbord av valutor och handelsalternativ. Det gör det lätt att sätta krydda på din portfölj och har du tur hittar du din nästa 1000x investering!

Användarupplevelse Av Binance

Support på Binance

Behöver du hjälp? Då har du tur. Kundtjänsten finns där 24/7 och svarar snabbt via e-post, livechatt eller sociala medier. Dessutom har de en fyllig kunskapsbas där du kan hitta svar på vanliga frågor. Här är det aldrig några problem att snabbt få sina problem lösta.

Säkerheten på Binance

När det gäller säkerheten skojar Binance inte. Här snackar vi kodad kommunikation och extra lager av skydd. Vill du känna dig extra säker slår du på tvåfaktorsautentisering (2FA).

Men det slutar inte där. Binance är proaktiva när det kommer till säkerhet. De kör regelbundna granskningar och håller alltid ett öga på potentiella hot.

Kort sagt, Binance är både hjälpsamma och säkra. Det gör handeln med krypto både trygg och enkel.

Handelsalternativ

Binance är en av de mest populära och säkra handelsplattformarna för kryptovalutor med en mängd olika handelsalternativ. Här går jag igenom några av de viktigaste alternativen som P2P-handel, spot och futures handel samt margin handel.

P2P-Handel

På Binance kan jag handla direkt med andra användare genom deras P2P-handelsplattform. P2P-handel innebär att man köper eller säljer kryptovalutor direkt från andra användare, utan att behöva gå genom en centraliserad börs. Detta kan erbjuda snabbare handel och låga avgifter, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för många.

Spothandel

Spot-handel är som att köpa en vara i en butik, direkt och till dagens pris. Transaktionen går igenom på direkten och du får önskad valuta på ditt Binancekonto direkt.

Futureshandel

Futures är lite som att satsa på framtiden. Du handlar inte krypto direkt, utan köper kontrakt som spekulerar i hur priset kommer att förändras. Riskabelt, men spännande!

Binance och BNB – hur hänger det ihop?

Binance är stort. Och en av de stora grejerna är deras egna kryptovaluta, Binance Coin (BNB). Med den får du rabatter och snabbare affärer. Smart, eller hur?

Men det är inte allt. Gillar du att satsa långsiktigt? Prova på staking. Lås in dina kryptos och få ränta. Inget jobb, bara vinst.

För den som vill göra ännu mer finns också sparprogram och låneplattformar. Det är som att ha en hel bank, men i kryptoform.

Så oavsett om du gillar att handla snabbt med BNB, eller satsa över tid med staking, har Binance något för dig. En mångsidig plattform i kryptovärlden, helt enkelt.

Vanliga frågor

Hur loggar man in på Binance?

Sugen på att börja handla? Gå till Binance hemsida och klicka på ”Logga in”. Skriv in din e-post och lösenord, och om du har aktiverat 2FA (tvåfaktorsautentisering), följ instruktionerna för det.

Vad är Binance Nordics AB?

Det här är Binance men för Norden. Svensk support och allt du behöver för att förstå kryptovalutamarknaden i Sverige och andra nordiska länder.

Är Binance Nordics AB en bluff?

Binance Nordics AB är inte en bluff. Det är ett legitimt och registrerat bolag som ingår i Binance-gruppen, världens största kryptobörs. Binance har etablerat sig som en betrodd och erkänd plattform för handel med kryptovalutor.

Hur kontaktar man supporten på Binance?

För att kontakta Binance Support kan du besöka deras hjälpcenter på webbplatsen eller klicka på ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Du kan också använda livechatten som finns tillgänglig på webbplatsen dygnet runt, alla dagar i veckan. Om du föredrar att mejla dem direkt, är deras e-postadress support@binance.com.

Hur fungerar skatt på Binance i Sverige?

I Sverige räknas kryptovalutor som kapitaltillgångar. Det betyder kapitalvinstskatt när du säljer med vinst och avdrag om du gör en förlust. I vår artikel om skatt på krypto kan du läsa mer, är du fortfarande osäker på detaljerna, prata med en skatteexpert.

Vilka är avgifterna för att använda Binance?

För grundläggande handel är avgiften 0,1% per transaktion. Men om du handlar mycket kan du få rabatt genom deras VIP-program. Och kom ihåg, andra tjänster som marginalhandel kan ha extra kostnader. Det bästa är att kolla upp avgiftsstrukturen på deras webbplats för att vara säker.

Johan

Har handlat krypto i över sju år. Provat de flesta handelsplattformar som finns och sitter därmed på en gedigen kunskap över vad du ska tänka på när du väljer sida att handla krypto på nätet.