Köpa Trillant (TRI)

Trillant består av tre stycken T ”TTT” och är uppbyggt på tre pelare som det kallas. Trillant, Trillon & Trillando. Där Trillant är en kryptovaluta kallad TRI-(Token). Trillon (TRIL) är en stablecoin som i dagsläget är speglad mot USD $. Dvs den följer värdet av en dollar, precis som USDT-Tether.
Trillando är en marketplace där vilket företag som helst kan sälja sina produkter och få betalt i form av TRIL (Trillon stablecoin). Ungefär som handelsplatformen Amazon.

Trillant är en platform som erbjuder så kallad ”staking”. Vad är staking? Du ingår i ett kontrakt med Trillant så att dom får låna dina pengar emot att du får ränta på dina utlånade pengar. I detta fall kan man låna ut sina pengar i 52 veckor och få hela 50% ränta på investerat belopp. Avkastningen betalas ut varje vecka, en vecka efter du signerat ett kontrakt. Det finns ingen gräns på hur många kontrakt man kan binda. Du lånar ut dina pengar i TRI och får avkastningen i TRIL varje vecka. Trillant erbjuder även dig som investerare att sponsra in nya medlemmar och kan alltså få en bonus från företaget som går i tre olika nivåer.

TRI finns för tillfället på två olika exchanges, XT & Coinstore. Och företaget växer och kommer listas på flera marknader inom snar framtid. TRIL kommer att listas i mars 2023.

Känner du att detta företag är något för just dig så finns det all information på hemsidan och det körs även zoom möten och info-talk en gång i veckan på svenska.

Jag heter Christofer Larsson och har skrivit denna artikel och kommer att vara din egen sponsor och upline om du är intresserad av att köpa Trillon. Frågor kan du maila till: christofer.larsson@live.se

Klicka här för att komma till Trillants hemsida.

Christofer

Handlat med krypto och andra investeringar i ungefär 3 år. Provat det flesta olika investeringar på marknaden med både framgång och förlust. Mitt motto är alltid att våga satsa annars vinner man inget!