Köpa TheCanCoin (CANNA)

TheCanCoin är en kryptovaluta på Binance Smart Chain (BSC). TheCanCoin, eller tickern CANNA, antyder att valutan har sitt fokus på cannabisindustrin. Projektet har hittat svårigheter i cannabismarknaden när det kommer tillit, adoption, transparens, integritet och tillförlitliga system. TheCanCoin vill lösa dessa punkter för att få en fungerande cannabisindustri baserad på tillit. Det finns fem viktiga punkter som är som de jobbar extra hårt med:

  • En blockkedja med CanCoins som grund.
  • Artificiell teknik.
  • Smarta databaser som gör det enklare för producenter samt användare att ha allting samlat på ett. Dessutom med olika rankingsystem.
  • Automated incentive token, en ”initiativtoken” som fungerar som belöning. Det finns en anledning att ha CANNA, då denna ger belöning genom att stakea den. Dessutom kan den ge rabatter på köp hos vissa aktörer. Det är alltså bättre att ha o köpa cannabis med CANNA än med fiat (vanlig valuta som dollar, krona etc). Denna variant av token gäller dessutom för NFTs.
  • App för smartphones.

Dessa fem punkter är grunden till hur TheCanCoin kommer att fungera och användas. Genom att utnyttja dessa tekniker så har TheCanCoin dessutom utvecklat en framtida DNA-databas där man kan få medicinsk cannabis baserat på sitt DNA, en helt individuell anpassad medicinsk behandling.

TheCanCoin kommer dessutom nyttja dynamiska NFTs. Dessa kommer att ha ett värde när det kommer till konsumtion och rabatter som kan förvaras på blockkedjan.

DOS nätvek är även något som kommer nyttjas av CanCoin. Detta ger stöd för dynamiska NFTs. Ett DOS nätverk är ett decentraliserat oracle service. Detta oracle nätverk gör att TheCanCoin stödjer flera heterogena blockkedjor. I TheCanCoins fall har man valt Chainlink för sitt DOS-nätverk som oracle service. Chainlink är en annan stor kryptovaluta. Chainlinks oracle tillåter att data från våran riktiga värld kan användas i blockkedjan som information. Detta i sin tur kan påverka diverse smart kontrakt i TheCanCoins blockkedja. Alltså starta automatiska processer.

Varför ska man köpa TheCanCoin?

Tack vare denna oracle service kan användarna av TheCanCoins mobilapp hitta viktig information som tilll exempel vart en viss cannabissort varit odlad, hur länge den har odlats och även vilket frö som användes. Oracle servicen kommer ge en transparens inom cannabisindustrin för de aktörer som är anslutna. En service som innan ej funnits på denna marknad innan.

Genom detta DOS-nätverk kan man alltså bygga tillit och adoption igenom transparens. Personer som har och använder mobilappen kommer dessutom kunna ranka aktörer och olika sorters cannabis.

Verifierade användare kan också stakea sina CANNA för att säkra nätverket. Detta hjälper blockkedjan och valideringen av nya block. För detta får såklart dem som stakear en viss procentuell avkastning i mer CANNA. Applikationen i sig själv är en smart databas, eller rättare sagt så kan man säga att smartdatabasen är en del av själva applikationen.

Databasen gör så att man kan se recensioner både på aktörer samt alla de olika sorters cannabis som finns. Dessa recensioner är det användarna själva som skriver. Databasen kan utifrån detta skapa olika rankingsystem. Man betalar så klart med CANNA i appen för sina köp. Äger du även en NFT, får du tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden.

Sammanfattning

TheCanCoin med sin krypto CANNA har byggt en komplett applikation som innehåller allt du behöver veta kring de sorters cannabis som finns, vilken aktör som odlat den o vart den är odlad. Du får fullständig transparens om din inköpta cannabis.

Detta projekt kan även göra adoption i andra länder lättare där man är mer konservativa kring cannabis. Eftersom cannabis har många medicinska egenskaper kan denna applikation göra det enkelt för dem som behöver cannabis som medicin att hitta rätt sort. DNA-databasen kommer även förenkla detta avsevärt. Detta är en helt ny teknik som är spännande som även kan öka värdet på CANNA. TheCanCoins blockkedja med Chainlink oracle gör att all data utanför blockkedjan kan implementeras in i blockkedjan. Detta gör TheCanCoins applikation unik, för cannabisindustrin kan detta vara revolutionerande.

CANNA har en stor framtidspotential med dess nya tekniker som ej använts på detta sätt inom denna industri förut. TheCanCoin har potential att bli den ledande databasen av godkända aktörer där det är full transparens. Både för inköp av cannabis för medicinskt bruk men även för rekreationssyfte.

Källor:

https://thecancoin.com/

Rasmus

Kryptoentusiast som sysslat med krypto runt fyra år. Även skribent på en utländsk kryptoplattform som tillhandahåller den senaste informationen om krypto. Inriktad på DeFi, airdrops, giveaways och andra liknande möjligheter där man kan bli tilldelad krypto gratis.