Köpa KING

KING är en kryptovaluta som används på Binance Smart Chain, i form av en token. Denna valuta används inom ett slutet ekosystem som skapats av två kända kryptoinfluencers – Travladd och Benson. I ekosystemet ingår King Floki, King Land och King Pad. Med en tillgång på 100.000.000 KING är målet att bli helt decentralicerade, skattefria och lätta att köpa hos de största plattformarna i världen. Enligt plan sker detta så fort valutan är integrerad och balanserad i dess affärsmodell.

Hur köper man KING?

Idag finns KING enbart på Binance Smart Chain. Du behöver därför antingen en MetaMask-wallet eller Trust Wallet för att köpa valutan. Jag rekommenderar att öppna ett konto på Binance och sedan flytta över BNB därifrån till din wallet.

Enormt utbud av kryptovalutor

Sätt in pengar med banköverföring

Lätt att använda

Låga avgifter

100 USDT i avgiftsfria kryptoköp

Enklast är att sätta över pengar med Revolut till Binance.

När du har köpt KING kan du antingen välja att använda valutan inom ekosystemet eller stakea den på King Finance.

Vad är King Floki?

King Floki är en populär virtuell värld i metaverse som tagit internet med storm. Genom att låta användare skapa sina egna avatarer och utforska en stor 3D-värld fylld med spännande aktiviteter och utmaningar har många fastnat. Spelare kan också tävla mot varandra i olika minispel, slåss mot monster eller till och med bygga sina egna kungadömen. Spelets unika blandning av utforskning, äventyr och kreativitet gör det till en stor hit bland spelare i alla åldrar. King Floki har blivit så populär att det har skapat en hel online-gemenskap med spelare som samlas för att dagligen dela sina erfarenheter och diskutera strategier för sin framgång.

King Flokis värld

King Floki är en virtuell värld, fylld av spel och 3D-upplevelser. Det erbjuder användarna en lättanvänd plattform för att njuta i sin egen virtuella värld, där man kan uppleva 3D-spel. KingFlokis kärnfunktioner inkluderar en kraftfull spelmotor, intuitivt användargränssnitt och ett brett utbud av verktyg för att skapa diverse innehåll. Med sitt stora bibliotek av tillgångar och anpassningsbara alternativ kan King Floki hjälpa användare att hitta den bästa upplevelsen i den virtuella världen för alla deras ändamål. Med anslutning till din wallet-adress får du möjligheten att avancera och utveckla din egen avatar på olika vis. Kanske något att göra med dina kompisar, eller helt ensam? Oavsett om du letar efter en spännande ensamresa eller en grupputmaning så har King Floki något för dig!

Utforska olika typer av äventyr och utmaningar i King Floki World

King Floki är en uppslukande virtuell värld fylld med spännande äventyr och utmaningar. Spelare kan utforska en mängd olika typer av äventyr, från traditionella äventyrsspel till virtuella verklighetsutmaningar. Med King Floki kan spelare anpassa sin upplevelse genom att välja från en mängd olika nivåer. Från lätt till svårt, så det finns något för alla i denna dynamiska värld. Spelare kommer att kunna anta utmaningar och utforska King Flokis värld samtidigt som de deltar i spännande äventyr och tar sig förbi hinder.

Hur du skapar din egen avatar och anpassar din upplevelse i King Floki World

King Floki World är en plattform som låter dig skapa din egen avatar och anpassa din upplevelse. Genom deras bärbara NFTs kan man skapa en 3D-avatarer som blir din unika karaktär – som kanske ser ut precis som dig, eller såsom du vill. Du kan välja mellan en mängd olika designer som frisyrer, ansiktsdrag, kläder och accessoarer – med totalt upp till 2 miljoner kombinationer. När du har skapat din avatar kan du anpassa den ytterligare genom att ändra dess hudfärg och kroppsform.  Med King Floki Worlds mängd av NFTs kan du ge din karaktär liv och göra den till din egen.

Vad är King Pad?

King Pad är en inkubator för kryptos i startup med bra affärsplaner. Tanken med King Pad är att hjälpa dessa valutor att starta en insamlings/investerings-runda. De motiverar denna satsning med att KING tror att entreprenörer är framtiden och att det är en viktig del i vår framtid att låta nystartade företag ha en säker plattform där de kan visa upp sina planer och produkter. Målet är att i framtiden vara den första och enda aktuella inkubatorn som kräver en välstrukturerade process för att hjälpa projekt med tillväxt.

Vad är King Land?

King Land är ett projekt där du kommer kunna äga fastigheter, digitalt. Projektet kommer att inkludera några av de mesta konkurrenskraftiga fastighetsmäklarna i olika delar av världen för att säkerställa att de fastighetstillgångar som köps av KING har tillräcklig potential för att generera en avkastning på dina investeringar. Tänk dig möjligheten att kunna investera i fastigheter i fullständig virtuell miljö – coolt!

Källor:

https://kingflokiworld.com/

https://kingworld.finance/

https://king-finance.gitbook.io/king-whitepaper/

Eddie

Tidig kryptoamatör som redan 2016 köpte sina första krypto. Tidig investerare i projekt som BNB, Ethereum och Solana vilket lett till en utveckling som bara har gjort att intresset ökat. Förkärlek för Cardano.